Access Foundation koulutus Seinäjoella 5.-8.1.2023

Onko sinun aika kääntää elämässäsi uusi sivu? Haluaisitko olla rennompi? Iloisempi? Rohkeampi? Haluaisitko herätä mieli avoimena ja innostuneena uuteen päivään?

Access Foundation koulutus on suunniteltu luomaan ja tukemaan muutosta. Nelipäiväinen koulutus tarjoaa käytännöllisiä työkaluja ja tietoisuutta, joiden avulla elämän rakenteet on mahdollista muuttaa ja rakentaa uudelleen. Foundation koulutus mahdollistaa elämäsi tarkastelun ymmärtäväisesti ja tietoisesti. Lisäksi pääset tutustumaan neljään Accessin kehoprosessiin, jotka tukevat kehon ja mielen muutosta.

Päiväkohtaiset aikataulut ja koulutustilat vahvistetaan myöhemmin. Koulutukseen osallistuminen edellyttää, että olet suorittanut Access Bars koulutuksen. Koulutuksen hinta on 1400 eur, joka sisältää 4 koulutuspäivää, 4 kehoprossesia, jotka voit ottaa omaan hoitotarjontaasi, tallenteet päivistä sekä hyvät koulutusmateriaalit. Jos olet käynyt Foundationin vuoden sisällä, saat koulutuksen puoleen hintaan.

Kouluttajana toimii kasvatustieteilijä, opettaja, luontaishoitaja, äiti, eläinystävä sekä Access Consciousness Certified Facilitator® Tuija Levo. Tuijan koulutukset ovat hyvin käytännönläheisiä ja elämäntarinoilla maustettuja.

Muutos on mahdollista, jos vain valitset sen. Tervetuloa mukaan!

Yhteys ja ilmoittautuminen osoitteeseen toimisto@ajanpuu.fi tai 040 0169260

Koulutuksen esittelyvideon löydät Ajanpuun tubekanavalta https://youtu.be/TXfqfvU5Ejk
www.ajanpuu.fi
www.ajanpuu.fi/kauppa

Jaa kirjoitus: