Brain Relief -hoitajakoulutus Seinäjoella 14.12.2022 – 22.1.2023

Haluatko oppia syvärentouttavan Brain Relief® -hoitomenetelmän osaksi palvelukokonaisuuttasi tai aloittaa jopa aivan uuden uran tämän lempeän kosketushoidon parissa?

Brain Relief -hoitajakoulutuksia järjestetään eri puolilla Suomea. Nyt koulutus järjestetään ensimmäistä kertaa pienryhmäkoulutuksena Seinäjoella! Koulutus alkaa omaan tahtiin opiskeltavalla verkkokurssilla 14.12.2022 ja huipentuu 20.1. – 22.1.2022 järjestettäviin lähiopetuspäiviin Seinäjoella.
Ilmoittautuminen päättyy 13.12.2022.

Alkeiskoulutus on avoin kaikille.
Hoitomenetelmä on suhteellisen helppo oppia alkeistasolle ja sitkeällä harjoittelulla tulee mestariksi.

Aloitusvaiheessakin asiakkaiden kommentit ovat yleensä myönteisiä ja koulutuksessa varmistetaan, ettei aiheuta mitään uhkaa tai vahinkoa hoidettavalle, koska kosketushoito on lähtökohtaisesti hellävaraista.

Koulutus ei edellytä mitään aiempaa osaamista tai kokemusta hieronnasta, kosketushoidoista tai kehon anatomiasta. Koulutuksen käyminen ei edellytä omaa yritystä, mutta sopii erityisesti yrittäjälle, jolla on jo hoitotila. Myös kannettavan hoitopöydän avulla tehtävät koti- tai toimistokäynnit ovat hyvä vaihtoehto.

Lue lisää hoidosta ja koulutuksesta sivuiltamme ja tule mukaan: https://brainrelief.fi/koulutukset

Jaa kirjoitus: