La 1.4.23 Access Bars® -koulutus Seinäjoella

Tervetuloa Access Consciousness® Bars -koulutukseen Seinäjoelle!

Kaipaatko elämääsi muutosta? Haluatko uuden hoitomuodon asiakkaillesi? Haluatko auttaa perheenjäseniäsi tai läheisiäsi rentoutumaan? Milloin tunsit itsesi täysin rentoutuneeksi? Haluatko uusia työkaluja oman elämäsi muuttamiseen ja mahdollisesti samalla auttaa muita?

Koskettamalla pehmeästi Access Bars -pisteitä päässä aivoaallot hidastuvat. Access Bars muuttaa aivoaallot beeta-aalloista (tarkkaavaisesta tilasta) alfa-/ teeta-aaltoihin (rentoutumis-/ nukahtamistilaan). Aivojen aaltomittaus osoittaa lisääntynyttä aivojen koherenssia. Access Barsit myös optimoi aivojen suorituskykyä ja parantaa keskittymiskykyä.

Access Barsien raportoituja vaikutuksia:
●vähentynyt stressi
●syvärentoutuminen
●mielen höpötyksen hiljentäminen
●ylikuormituksen väheneminen
●negatiivisten ja rajoittavien ajattelumallien väheneminen
●yleisen hyvinvoinnin parantaminen
●nukahtamisen helppous
●lisääntyneet onnellisuuden ja kiitollisuuden tunteet

Access Bars sessio voidaan vastaanottaa tuolissa, hierontapöydällä, sängyssä, sohvalla. Vain päätä, käsiä ja jalanpohjia kosketetaan. Session aikana hoidettava on normaalit päivävaatteet yllä. Mitään öljyjä ei käytetä.

Katso tästä, millaista on vastaanottaa Access Bars sessio? https://youtu.be/DkdiwxOwa8s

Acceess Barseja on tarjolla 174 maassa! Maailmassa on yli 10 000 Access Bars fasilitaattoria ja 330 000 Access Bars harjoittajaa. Palkittu valtion virallisella tunnustuksella toimenpiteenä burnoutien ehkäisemiseksi Brasiliassa. Tarjotaan useissa sairaaloissa, orpokodeissa, kouluissa, veteraaniklinikoilla ja pakolaisleireillä ympäri maailmaa.

Koulutuspäivän aikana teet sekä vastaanotat Access Bars-hoidon kahdesti. Koulutuksessa saat käyttöösi muutamia muita Access Consciousnesin työkaluja, joilla voit luoda muutosta itsellesi ja muille, lisäksi saat käsikirjan, jossa on monia muita työkaluja.

Koulutuspäivän päätteeksi saat todistuksen, ja olet sen jälkeen sertifioitu tekemään hoitoja halutessasi myös muille. Voit myös osallistua vaihtoiltoihin, tai pitää niitä itse. Vaihtoiltoja on tarjolla eri puolilla Suomea, myös Seinäjoen seudulla on oma someryhmä, jossa koulutuksen käyneet voivat ilmoittaa vaihtoilloista. Koulutuksen jälkeen voit osallistua moniin muihin Access Consciousnessin koulutuksiin.

AIKA: la 1.4.2023 klo 10-18, ilmoittautuminen viimeistään ti 28.3.2023.
PAIKKA: Seuralantie 5
Koulutukseen ei tarvitse valmistautua etukäteen, koulutuspäivä on rento ja pidämme päivän aikana pieniä taukoja ja yhden n. tunnin pituisen lounastauon. Voit ottaa omat eväät mukaan, koulutustilassa on jääkaappi, mikro, vedenkeitin ja kahvinkeitin. Ennätät halutessasi lounastaa koulutustilan ulkopuolella.
HINTA: 300 euroa, joka sisältää henkilökohtaisen ohjauksen hoitojen tekemiseen ja johdatuksen Access Consiousnessin muihin erilaisiin työkaluihin, vastaanotat kaksi Access Bars hoitoa, lisäksi suomenkielisen käsikirjan, pääkartat, koulutussertifikaatin, kahvin, teen ja pientä naposteltavaa. Kertaajille ja 16-17 vuotiaille hinta on 150 euroa. Alle 16-vuotiaat pääsevät koulutukseen vanhemman mukana ilmaiseksi. Hinnat ovat Access Consiousness®- menetelmän kansainvälisesti määriteltyjä hintoja.
ILMOITTAUTUMINEN/KYSYMYKSET: Johanna Ahola, johanna@sunharmonia.fi,
p. 040 560 3278. https://sunharmonia.fi/

Mikä kaikki onkaan sinulle mahdollista?

Tervetuloa koulutukseen!

Johanna Ahola
Access Consciousness® Bars fasilitaattori
Access Facelift Practitioner
Access Kehoprosessit Practitioner
Rentoutus- ja mentaalivalmentaja SHL
Hypnoosiohjaaja SHL
Brain Relief® -hoitaja ja Brain Relief® -kouluttaja
Auvo® -hoitaja ja -kouluttaja
Hoitava Hengitys HB -ohjaaja®

Seuraa Sun harmonian somea ja kotisivuja!

Jaa kirjoitus: