Access Consciousness® -hoidot

Muistatko, milloin viimeksi tunsit elämässäsi itsesi täysin rentoutuneeksi, hoivatuksi ja välitetyksi? Haluaisitko helppoutta elämääsi? Etsitkö jotakin muuta? Haluaisitko olla iloisempi ja luovempi? Kaipaatko käytännönläheisiä työkaluja, joilla muuttaa elämääsi, itseäsi ja maailmaa ympärilläsi?

Access Bars® -hoito on kuin kovalevyn puhdistus

Access Bars-hoito auttaa sinua rentoutumaan ja vapautumaan erilaisista uskomuksista, sisäisistä rajoituksista, tukahdutetuista tunteista sekä fyysisellä että henkisellä tasolla. Se on kuin tietokoneen kovalevyn puhdistus, joka avaa lisää tilaa elämääsi, rentouttaen ja uudistaen niin kehoasi kuin mieltäsi.

Hoitomenetelmä on hellävarainen, käsin tehtävä tekniikka, jossa hoitaja koskettaa kevyesti pään alueella olevia Bars-pisteitä. Rentoutus ja päässä vilistävät ajatukset nollaava kokemus on yleisin hoidosta välittömästi koettu vaikutus.

Hoidon kesto 60–90 min. Access Barsin on koettu helpottavan myös esimerkiksi ahdistusta, stressiä, masennusta, ADHD, ADD- ja OCD-oireita, unettomuutta sekä sellaisia vaivoja ja oireita, joissa muut keinot eivät ole auttaneet. Se vaikuttaa koko kehoon.

Access Facelift® - energeettinen kasvojenkohotus

Access Facelift on lempeä ja tehokas ja yksi Access Consciousnessin dynaamisimmistä kehoprosesseista. Energeettinen kasvojen kohotus antaa uutta eloa ja rentoutta kasvoille ja koko keholle, peruuttaen ikääntymisen merkkejä ja tehden koko kehosta elinvoimaisemman.

Hoidon aikana käydään läpi kevyesti dekolteen, niskan, kasvojen ja pään alueita, samalla kun lepäät hierontapöydällä vaatteet päällä peiton alla. Hoito on luonnollinen  ja käytännöllinen tekniikka, mikä toimii energiatasolla hoitaen koko kehoa. Hoito vapauttaa lempeästi kehoon lukkiutuneita tunteita.

Jo yhden hoitokerran jälkeen huomaat muutoksen! Säännöllisempi hoito antaa pysyvämpiä hoitotuloksia. Hoidon kesto 75–90 min.

Access Kehoprosessi

Kehoprosessihoidot ravitsevat ja hemmottelevat koko kehoa. Nämä prosessit ohjaavat kehon takaisin alkuperäiseen toimintaan, auttaen näin kehoa korjautumaan ympäristöstä tai vammasta aiheutuneista vaurioista.

Mitä tunteesi ja ajatuksesi aiheuttavat kehossasi? Oletko jumissa menneessä? Ajatteletko liikaa? Onko sinulla tunnelukkoja? Kehoprosessi poistaa negatiiviset vaikutukset, mitä tunteilla ja ajatuksilla on kehoissamme. Hoidoilla myös rentouttava ja rauhoittava vaikutus. Hoidon kesto n. 60 min.

Kysy, kerron mielelläni lisää johanna@sunharmonia.fi.