Hoitava Hengitys HB® -ohjaus

Oletko koskaan kiinnittänyt huomiota siihen, millä tavalla hengität? Oletko kuullut, että jos hengitämme liikaa, solumme saavat itse asiassa vähemmän happea?

Jos hengitämme suun kautta, ylihengitämme helposti liikaa ja pinnallinen rintahengittäminen lisääntyy. Se taas aiheuttaa kehoomme hiilidioksidivajauksen, joka vaikuttaa suoraan energiatasoomme.

Miten korjata hengitystä?

Hoitava Hengitys HB® on Buteyko-menetelmään perustuva, lääkkeetön ja luonnonmukainen hengitysongelmien itsehoitomenetelmä. Hoitava Hengitys -harjoitteilla poistetaan terveen hengityksen esteitä, korjataan huonoja hengitystapoja sekä normalisoidaan järkkynyt hengityskaasujen tasapaino, eli korjataan liikahengitystila. Lisäksi harjoitteilla vahvistetaan ja vapautetaan hengityslihaksia sekä avarretaan nielua. Luodaan mahdollisuus sujuvalle, syvälle, mutta samalla kevyelle ja vaivattomalle hengitykselle.

Kenelle Hoitava Hengitys -harjoitteet sopivat?

Hengitysohjauksesta hyötyvät ihan kaikki, koska elimistön hapensaannin paraneminen kohentaa elämänlaatua sen kaikilla osa-alueilla. Harjoitteiden avulla mm. tukkoisuus helpottaa, astman oireet lievittyvät, unenlaatu paranee, kuorsaus hiljenee, hengästyminen vähenee, jaksaminen lisääntyy, stressi lievittyy.

Hoitava Hengitys HB® -ohjaus

Hengitysohjauksessa käydään läpi hengityksesi haasteet ja pohditaan haasteiden syitä Buteyko-teorian näkökulmasta. Lisäksi saat tietoa, kuinka hengitysharjoittelu voi lievittää hengitykseesi liittyviä ongelmia.

Tapaamisessa saat henkilökohtaisen ohjauksen Hoitava Hengitys -harjoitteisiin, jotta voit jatkaa niiden parissa itsenäisesti turvallisin mielin. Apuna harjoittelussa ovat breaTHIN-setin välineet sekä kuvalliset ohjeet ja lisäksi ohjevideot sisältävä Videokansio. Halutessasi voit myös varata lisäohjauskertoja.

Hengitysohjaus on mahdollista tehdä myös etäyhteyden kautta (esim. Zoom tai videopuhelu)

Kysy, kerron mielelläni lisää johanna@sunharmonia.fi.