Hypnoosiohjaus

Hypnoositila on keskittynyt mielentila, jolle on tyypillistä kokemus olla unen ja valveen rajalla. Tässä olotilassa mieli on avoin uuden oppimiseen ja eri asioiden uudelleen määrittymiseen. Ohjattu hypnoosi auttaa esim. vahvistamaan voimavaroja, onnistumaan elämäntapamuutoksissa, vapautumaan erilaisista peloista ja riippuvuuksista, parantamaan unenlaatua ja palautumista, löytämään itsevarmuutta sosiaalisiin tilanteisiin ja esiintymiseen.

Hypnoosiohjaus

Tapaamisen kesto on n. 1,5 tuntia. Se sisältää alkuhaastattelun, jossa keskustellaan tavoitteistasi sekä laaditaan yhdessä niitä tukevat suggestiot.

Hypnoosiohjauksessa ohjaan sinut turvalliseen hypnoositilaan erilaisia hypnoosimenetelmiä käyttämällä. Saavutettuasi tuon tarkoitukseen soveltuvan mielentilan, annan sinulle yhdessä sopimiamme suggestioita.
Olet koko hypnoosin ajan tietoinen ympäristön tapahtumista ja pystyt keskustelemaan. Hypnoosityöskentelyn aikana syntyy usein oivalluksia, ja on mahdollista saada vastauksia ongelmiin, joihin loogisen tason ajattelulla ei pääse.

Ohjauksen jälkeen käydään vielä yhteenvetokeskustelu ja saat vinkkejä, jotka tukevat omaa henkilökohtaista prosessiasi tai tavoitteesi saavuttamista. Yhden asian tiimoilta tarvitaan yleensä 2-5 ohjauskertaa.

Kysy, kerron mielelläni lisää johanna@sunharmonia.fi.