Ma 24.10.2022, klo 10 – 16. Auvo -hoitoja Kristiinan kaupassa – Helpotusta stressiin kesken työpäivän

Paikka: Seinäjoki, Kristiinan kauppa, Ostoskulma, Puskantie 13

Tule poikkeamaan Kristiinan kaupalle maanantaina ja nauti rentouttavasta Auvo® -hoidosta. Hoitoja tehdään ilman ajanvarausta. Auvo -hoito on nopea ensiapu stressin selättämiseen. Vain 25 minuutin hoidosta on saatu todella hyviä palautteita, hoidon jälkeen useimmat kertovat rentoutumisen lisäksi virkistyneensä, siksi voit tulla rentoutumaan vaikka kesken työpäivän. Hoito sopii kaikenikäisille. Se tehdään hoitopöydällä vaatteet päällä selinmakuulla ilman öljyjä. Hoito kohdistuu kasvoihin, pään alueelle, hartiaseudulle, käsiin ja jalkoihin. Hoito-otteet kevyitä, mutta napakoita, ne eivät satuta. Tärkeänä osana hoitoon kuuluu rauhallinen musiikki, joka tekee hoidosta ainutlaatuisen. 25 minuutin Auvo -hoito maksaa normaalisti 40 euroa, nyt maanantaina 25 min vain 20 e.

Tule nauttimaan rentouttavasta hetkestä kesken työpäivän!

Jaa kirjoitus: